Alterjob, les emplois chargés de sens
associations - fondations - administrations - institutions coopératives - économie sociale, bio ou circulaire
qui vous vont bien !
Brailleliga - Jobcoach - Grondgebied Oost-vlaanderen, West-vlaanderen of Antwerpen - Alterjob

Jobcoach - Grondgebied Oost-vlaanderen, West-vlaanderen of Antwerpen (h/f/x)

Brailleliga
De Brailleliga is een vzw die actief is in het hele land. Meer dan 16.189 blinde en slechtziende personen doen een beroep op haar gratis diensten om hun zelfstandigheid, inclusie en zelfontplooiing te bevorderen.
Partie 1 - Description
Het is geen job, het is een passie

Het is een prachtige job die ons veel voldoening geeft en een PASSIE die we delen met de collega's. Met andere woorden een job waar we graag reclame voor maken.
De dienst Werk van de BRAILLELIGA vzw zoekt voor grondgebied Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen of Antwerpen: JOBCOACH (M/V/X)


Dit is jouw job
Je ondersteunt blinde en slechtziende personen bij hun activiteiten op en naar de arbeidsmarkt.

Je verleent hulp en advies tijdens de zoektocht naar werk, op maat van de werkzoekende. Samen vacatures ontleden, sollicitatiegesprekken voorbereiden of bijwonen, de werkgever sensibiliseren en de noden op de toekomstige werkplek onderzoeken, zodat jouw cliënt een passende en duurzame tewerkstelling vindt.

Je staat personen bij tijdens hun tewerkstelling, wanneer een job vanwege de visuele beperking niet meer zo vanzelfsprekend is. Je adviseert werkgevers over aanpassingen, premie's en sensibilisering, en voor je cliënt zoek je samen welke hulpmiddelen er nodig zijn om de taken weer comfortabel te kunnen uitvoeren.

Je bouwt het nieuwe luik van onze dienstverlening mee uit. Een gelijkaardige ondersteuning voor jongeren in hun laatste stap naar de arbeidsmarkt, of personen die recent visusverlies leden en zich opnieuw klaarmaken voor een tewerkstelling. Je staat open om bij te leren over het oriënteren en ondersteunen tijdens de fase die tewerkstelling vooraf gaat.
Employeur
Brailleliga
Lieu de travail
Brussel
Contrat
COD 100%
Profil
Ervaring als jobcoach OF ervaring met de doelgroep is een must
Date ultime pour postuler
30/04/2024
Sauvegarder
Pour sauvegarder cette offre, connectez-vous !
Partager
Newsletter quotidienne
Recevez chaque soir dans votre boîte mail notre newsletter avec toutes les offres publiées durant la journée.

Désinscription possible à tout moment via un lien compris dans la newsletter. Aucune autre utilisation faite de votre adresse email.

Si cette offre d'emploi a été imprimée,
retrouvez-la facilement sur notre site en scannant ce QR Code :