De jobsite voor social profit
Geef zin aan uw professionele leven
die goed bij u passen !
PAG-ASA - Alterjob
PAG-ASA
PAG-ASA vzw, opgericht in 1994, is een gespecialiseerd centrum voor de opvang en begeleiding van slachtoffers  van mensenhandel. Wij bieden een integrale begeleiding op maat, in functie van de noden en context van iedere  persoon, bestaande uit een administratief, juridisch en psychosociaal luik. 

Deze begeleiding wordt georganiseerd vanuit drie teams: Het juridisch team zorgt voor de juridische en  administratieve begeleiding van de slachtoffers. Het team van het opvanghuis zorgt voor de opvang en  psychosociale begeleiding in ons opvanghuis, waarvan het adres vertrouwelijk is. Het ambulant team zorgt voor  de psychosociale begeleiding voor personen die geen/niet langer nood hebben aan opvang in ons eigen  opvanghuis en in een huurwoning verblijven. 

Daarnaast werkt PAG-ASA ook actief mee aan de strijd tegen mensenhandel: enerzijds door samenwerking met  de bevoegde overheidsdiensten en anderzijds door bewustmaking, voorlichting en opleiding. Dit werk wordt  gedaan door het ‘team communicatie en vorming’. 

https://pag-asa.be/nl/?lang=true
Ooops... uw zoek heeft geen resultaat opgeleverd :-(