De jobsite voor social profit
Geef zin aan uw professionele leven
die goed bij u passen !
AIDE & SOINS A DOMICILE DE BRUXELLES - Alterjob
AIDE & SOINS A DOMICILE DE BRUXELLES
"Aide & Soins à Domicile" (ASD) is een Brusselse onderneming met meer dan 300 werknemers. Ze bestaat uit 3 afdelingen: het departement "Aide à la Vie Journalière" (AVJ ? hulp in het dagelijkse leven), het departement "Soins Infirmiers" (verpleegkunde ) en het "Centre de Coordination" (coördinatiecentrum).

Deze drie afzonderlijke diensten zijn complementair wat de verstrekte hulp en verzorging aangaat. Het AVJ- departement biedt gezinshulp, huishoudelijke hulp en kinderverzorging aan huis; het verpleegkundig departement levert verpleegkundige zorgen aan huis; het coördinatiecentrum stelt een plan op voor continue en multidisciplinaire bijstand rond een zorgbehoevende die zelf niet meer autonoom aan zijn vele behoeften kan voldoen maar zo toch een zekere levenskwaliteit behoudt.

Door een omkaderingsstructuur op te zetten met de zorgbehoevende centraal in alle zorgverstrekking, biedt Aide & Soins à Domicile een dagelijkse, georganiseerde en gecoördineerde begeleiding voor mensen die hun autonomie verliezen, zodat hun welzijn in eigen huis gegarandeerd blijft.

Aide & Soins à Domicile is een actieve partner en een tussenpersoon in het sociale netwerk. De instelling biedt een reeks noodzakelijke en nuttige diensten voor mensen in een sociaal-sanitair hulpbehoevende thuiswoonsituatie. Aide & Soins à Domicile garandeert vakbekwaamheid en kwaliteit in zijn dienstverlening en besteedt aandacht aan aspecten als preventie, begeleiding en analyse van nieuwe behoeften in termen van hulp en thuiszorg.
Aide & Soins à Domicile evolueert constant om zich aan te passen aan de behoeften van de bevolking, er optimaal aan tegemoet te komen zodat men in de best mogelijke omstandigheden thuis kan blijven wonen.

Meer informatie: www.fasd.be/bruxelles
Uw zoek heeft geen resultaat opgeleverd.