De jobsite voor social profit
Geef zin aan uw professionele leven
die goed bij u passen !
Oxfam-Magasins du monde - Alterjob
Oxfam-Magasins du monde
Oxfam-Magasins du monde is een organisatie met een focus op eerlijke handel:

• Commerciële focus « Nouvelle Terre »: We willen samen met partners uit het Zuiden een efficiënt, winstgevend en geloofwaardig instrument ontwikkelen voor de handel in fairtradeproducten. Daarnaast ontwikkelen we ook een solidaire handel met name tweedehandskleding en merchandisingproducten, om onze projecten te financieren.

• Politieke focus « samenleving in transitie »: We willen een kracht voor verandering ontwikkelen en politieke en economische machten beïnvloeden om duurzame ontwikkeling te bevorderen (in ecologische, economische en sociale termen).

We willen burgers bewust maken en trainen door middel van wereldburgerschapseducatie.

We werken hieraan als een beweging van actieve burgers, rijk aan diversiteit en die democratische deelname op alle niveaus hoog in het vaandel draagt.

Aan deze missies wordt gewerkt met de hulp van 3.000 vrijwilligers die deel uitmaken van de lokale Oxfam-Magasins du monde-teams en 1.500 studenten van de Jeunes Magasins du monde. De vrijwilligers worden ondersteund door een team van 65 vaste medewerkers die werkzaam zijn op het hoofdkantoor in Waver of in de regiokantoren.

https://oxfammagasinsdumonde.be
Uw zoek heeft geen resultaat opgeleverd.