De jobsite voor social profit
Geef zin aan uw professionele leven
die goed bij u passen !
OHME - Alterjob
OHME
Ohme is een organisatie die kunstwerken, alternatieve voorstellingen van de wetenschap, evenementen en tentoonstellingen produceert. Ze coördineert educatieve programma's en multidisciplinaire onderzoeksprojecten waarin kunst en wetenschap elkaar ontmoeten.

Aan de hand van een multidisciplinair team van ingenieurs en professionals uit de culturele sector alsook via een breed wetenschappelijk en artistiek netwerk, streeft Ohme naar nieuwe vormen van artistieke creaties, laagdrempelige wetenschappelijke interventies en verkennend onderzoek via transdisciplinaire samenwerkingen in co-creatie.

Dankzij het transversale karakter (interdisciplinaire content, betrokkenheid van wetenschappers en artiesten, samenwerking over verschillende sectoren heen) bereikt dit project zowel een schoolgaand publiek als kunst- en wetenschapliefhebbers.

Vanuit haar context wil Ohme bijdragen aan geïnformeerdere, creatievere en openere samenleving met betrekking tot wetenschappelijke en technologische vooruitgang.

www.ohme.be
Uw zoek heeft geen resultaat opgeleverd.