De jobsite voor social profit
Geef zin aan uw professionele leven
die goed bij u passen !
Bij ons Chez nous - Alterjob
Bij ons Chez nous
Vzw Bij Ons – Chez Nous is sinds 1998 een dagonthaal voor personen in kwetsbare situaties, met of zonder huisvesting, met of zonder papieren, van hier of elders - gevestigd hartje Brussel.

We verwelkomen mensen in een situatie van - of risico op - dakloosheid en ondersteunen hen bij het scheppen van de noodzakelijke voorwaarden voor hun re-integratie  in de maatschappij  (heropening van rechten, psychosociale ondersteuning, wederopbouw van het sociale netwerk, enz.).

Bij Ons – Chez Nous vzw komt op voor sociale rechtvaardigheid en gaat voor een activistische aanpak in de strijd tegen ongelijkheid en de verdediging van de mensenrechten. Ons project is participatief en erkent elke persoon in zijn waardigheid. 

Als vereniging waar armen het woord nemen, vertrekken we vanuit de 6 criteria van het armoededecreet en de bijbehorende principes van het sociaal bewegingswerk. 

In 2023 wensen wij een nieuwe functie van Sociaal Coördinator te ontwikkelen en zijn wij gericht op zoek naar iemand met expertise als maatschappelijk werker en leiding geven. 
Uw zoek heeft geen resultaat opgeleverd.