De jobsite voor social profit
Geef zin aan uw professionele leven
die goed bij u passen !
Christelijke mutualiteiten - Teamverantwoordelijke Financiële processen en applicaties - Alterjob

Teamverantwoordelijke Financiële processen en applicaties (m/v/x)

Christelijke mutualiteiten
CM helpt niet minder dan 4,5 miljoen mensen om gezond en gelukkig te leven. Hoe dat kan? Dankzij de dynamiek van onze medewerkers! Zij slaan elke dag de handen in elkaar om resultaten te boeken. Ze worden gedreven door solidariteit en willen samen vooruitgaan. Hun inspanningen worden erkend, want ze krijgen tal van kansen om zich te ontwikkelen en te groeien in hun job. Dat alles op een werkplek waar ook waarde wordt gehecht aan de balans tussen werk en privé. Maar je moet ons niet zomaar geloven. Vraag het gewoon aan iedereen die hier werkt. Ze zullen het graag bevestigen: Bij ons leeft het.

https://www.cm.be/
Deel 1 - Beschrijving van de functie
Onze organisatie gaat op dit moment door een veranderingstraject waarbij we een nieuw organisatiemodel implementeren. Binnen Finance - als deel van de entiteit ondersteunende diensten van de CM - geven we advies en ondersteuning aan de andere entiteiten van de CM-groep, zodat zij zich op hun kerntaken kunnen focussen. We kiezen hierbij voor samenwerking en partnerschap.


Dit zoeken we

Als teamverantwoordelijke heb je de dagelijkse leiding over een tweetalig team van een 15-tal gedreven medewerkers en werk je nauw samen met de andere collega's van het managementteam van het financieel departement (andere teamverantwoordelijken, de ‘financial business partners', de procesverantwoordelijken en de cel controlling). Het team bestaat uit ervaren experten met ruime kennis van business/ICT processen.


Samen met dit team zorg je voor uniforme financiële processen en procedures binnen de groep CM. Hiervoor werkt de dienst nauw samen met de andere diensten en met de verschillende regio's. Daarnaast staat het team van specialisten in voor het functioneel eigenaarschap en de verdere uitbouw van de applicaties binnen het financiële domein.


● Je ondersteunt, begeleidt en motiveert een team van experten die de financiële veranderingen in de organisatie mee ondersteunen. Je coacht en begeleidt hen in de veranderingen in onze organisatie.

● Je werkt actief mee aan het implementeren van het nieuw organisatiemodel van finance, en bouwt mee een sterk intern netwerk uit met de verschillende afdelingen binnen de CM groep.

● Je stelt een kader op waardoor de medewerkers zelfstandig kunnen functioneren en verantwoordelijkheid kunnen opnemen, zowel voor de dagelijkse werking als voor verbeterinitiatieven (processen, procedures, projecten). Zo werk je onder meer mee aan digitalisatieprojecten met een duidelijke impact op finance, een project waarbij we een nieuw boekhoudsysteem implementeren, een digitaliseringsproject voor facturen, ...

● je gaat samen met de teams boekhouding en controlling de dialoog aan met de business voor het opzetten van financiële procedures en processen.
Werkgever
Christelijke mutualiteiten
Plaats tewerkstelling
Belgie
Contract
COD 100%
Profiel
Master
Uiterste sollicitatiedatum
Onbeperkt
Bewaren
Om deze job te bewaren, log in!
Dagelijkse newsletter
Ontvang elke avond onze nieuwsbrief in uw mailbox met alle aanbiedingen die gedurende de dag zijn gepubliceerd.

Uitschrijven op elk moment mogelijk via een link in de nieuwsbrief.

Als deze vacature is afgedrukt,
vindt u deze gemakkelijk op onze site door deze QR-code te scannen: