alterjob
De jobsite voor social profit
die goed bij u passen !
MIVB - Ploegbaas Permanentie Elektriciteit - Alterjob

Ploegbaas Permanentie Elektriciteit (m/v/x)

MIVB
Met meer dan 9.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.
Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

http://jobs.stib-mivb.be
Beschrijving van de functie
Als Ploegbaas Permanentie Elektriciteit rapporteer je aan de onderhoud chef Permanentie Elektriciteit.

Jouw taken:

● Instaan voor het dagelijks beheer van het personeel, de zaal en de binnenplaats, de organisatie, het materiaal en de problemen die zich voordoen in het team teneinde zo snel mogelijk kwaliteitsvol werk af te leveren.
● Optreden als operationele schakel ten aanzien van de onderaannemers en de andere diensten van de MIVB en instaan voor het operationeel beheer van de onderhouds- of installatiewerkzaamheden.
Vereist profiel
● Je beschikt over een goede kennis van de werking en de activiteiten van de Permanentie Elektriciteit. Je hebt een goede kennis van Elektriciteit.
● Je hebt een goede kennis van de geldende regels, veiligheidsregels en procedures.
● Je beschikt over goede redactionele vaardigheden (opstellen van procedures) en je hebt een goede kennis van MS Office en van GMAO.
● Je beschikt over een rijbewijs B. Je kent Brussel goed. Kennis van het netwerk van de tram en metro stations is een pluspunt.
● Je persoonlijke kwaliteiten: voorbeeldig, goede communicatie, empathie, respect, stiptheid.
Contractuele voorwaarden
● Een gevarieerde en boeiende job in een dynamische en aangename sfeer.
● Een aanbod interne en externe opleidingen ontwikkeld op maat voor onze medewerkers.
● Een loon in verhouding tot uw verantwoordelijkheden en echte doorgroeimogelijkheden.
● Competitieve extralegale voordelen: maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering (toegekend na 1 jaar dienst), 35 dagen betaald verlof per jaar, gratis abonnement voor de netwerken van de MIVB, TEC en De Lijn (ook voor echtgenoot en kinderen), 75% korting op woon-werkverkeer per trein, enz.
● Contract onbepaalde duur voltijds
Werkgever
MIVB
Plaats tewerkstelling
Brussel
Contract
COD 100%
Profiel
Goede kennis van Elektriciteit
Uiterste sollicitatiedatum
Onbeperkt
Bewaren
Om deze job te bewaren, log in!