alterjob
De jobsite voor social profit
die goed bij u passen !
MIVB - Manager Technical Engineering - Alterjob

Manager Technical Engineering (m/v/x)

MIVB
Met meer dan 9.800 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.
Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.

http://jobs.stib-mivb.be
Beschrijving van de functie
Als Technical Engineering Manager leid je het Technical Office van de Business Unit Metro; jouw dienst is de referentie-entiteit voor de technische ontwikkelingen en de voortdurende verbetering van de voertuigen die momenteel in dienst zijn en voor de ontwikkeling van de volgende metroreeksen. Je beheert een team van 14 technisch expert(e)s en ingenieurs/project managers.

Functieomschrijving:

● Je leidt het team en ziet toe op de integratie ervan in het technische departement, dat ten dienste staat van de operationele diensten.
● Je ontwikkelt de technische expertise van jouw dienst om de onderhoudsteams te ondersteunen.
● Je neemt de technische verantwoordelijkheid voor de uitwerking van de voortdurende verbetering van het bestaande rollend materieel: je garandeert dat deze verbeteringen ingevoerd worden via kleine veranderingen die beheerd worden door het operationele onderhoud of via projecten die door jouw team beheerd worden.
● Je bent het aanspreekpunt als business owner voor onze nieuwe M7-voertuigenreeks en de toekomstige modellen (je werkt onder andere mee aan het change management door het technische departement voor te bereiden op de komst van de nieuwe metrostellen; je ziet erop toe dat de vereisten die in het bestek opgenomen zijn nageleefd worden tijdens de indienststellingsfases, ...).
Vereist profiel
● Je beschikt over een ingenieursdiploma in de richting elektromechanica of elektronica
● Je kan een degelijke ervaring voorleggen met teammanagement in een technische / onderhoudsomgeving
● Je beheerst het Nederlands of het Frans en je hebt ten minste een goede praktische kennis van de tweede taal; de kennis van het Engels is een troef
● Technische competenties: zeer goede kennis van vermogenselektronica
● Sleutelcompetenties: vermogen om te luisteren, zin voor analyse, vermogen om beslissingen te nemen, zin voor verantwoordelijkheid, nauwgezetheid en leadership (empathie, diplomatie en teamspirit).
Contractuele voorwaarden
● Een gevarieerde en boeiende job in een dynamische en aangename sfeer.
● Een aanbod interne en externe opleidingen ontwikkeld op maat voor onze medewerkers.
● Een loon in verhouding tot uw verantwoordelijkheden en echte doorgroeimogelijkheden.
● Competitieve extralegale voordelen: maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering (toegekend na 1 jaar dienst), 35 dagen betaald verlof per jaar, gratis abonnement voor de netwerken van de MIVB, TEC en De Lijn (ook voor echtgenoot en kinderen), 75% korting op woon-werkverkeer per trein, enz.
Werkgever
MIVB
Plaats tewerkstelling
Brussel
Contract
COD 100%
Profiel
Ingenieursdiploma in de richting elektromechanica of elektronica
Uiterste sollicitatiedatum
Onbeperkt
Bewaren
Om deze job te bewaren, log in!