Les emplois à profit social
Pour une vie professionnelle chargée de sens
qui vous vont bien !
La Mutualité Chrétienne - Coördinator Participatieve Vrijwilligers Werking Groep CM-MC - Alterjob

Coördinator Participatieve Vrijwilligers Werking Groep CM-MC (h/f/x)

La Mutualité Chrétienne
CM helpt niet minder dan 4,5 miljoen mensen om gezond en gelukkig te leven. Hoe dat kan? Dankzij de dynamiek van onze medewerkers! Zij slaan elke dag de handen in elkaar om resultaten te boeken. Ze worden gedreven door solidariteit en willen samen vooruitgaan. Hun inspanningen worden erkend, want ze krijgen tal van kansen om zich te ontwikkelen en te groeien in hun job. Dat alles op een werkplek waar ook waarde wordt gehecht aan de balans tussen werk en privé. Maar je moet ons niet zomaar geloven. Vraag het gewoon aan iedereen die hier werkt. Ze zullen het graag bevestigen: Bij ons leeft het.

https://www.cm.be/
Description
Binnen de diensten van het Voorzitterschap werk je samen met de andere Stafmedewerkers aan het vormgeven aan onze sociale beweging en draagt zo bij aan een echte participatieve democratie binnen onze organisatie.

Jouw verantwoordelijkheid behelst ondermeer:

Voor onze Voorzitters en de Directeur van de Stafdienst ben je de adviseur op vlak van de nationale overlegorganen (Bureau, Raad van Bestuur, Algemeen vergadering, Gezondheidsraad):

● Het Coördineren of praktisch ondersteunen met de verschillende projecten binnen onze vrijwilligerswerking ( verkiezingen, vormingen, dynamiseren , digitalisering, etc.).
Identificatie van mogelijke samenwerking door de realisatie van een echte samenwerking, cohesie met je collega's, die verantwoordelijk zij voor de andere overleginstanties, en het samenwerken met onze vrijwilligers
● Ook de opvolging van de Ad Hoc projecten, rond de vrijwilligers binnen de groep, valt onder jouw takenpakket; hier zorg je samen met je Franstalige collega voor een vlot verloop en goede opvolging.
Profil
● In het bezit van een Master diploma en minstens 3 jaar ervaring
● Ervaren in het werken met vrijwilligers, indien binnen een volwassenen werking is dit een plus
● Beide landstalen kan je perfect gebruiken in een professionele context
● Onderlegd in de innovatieve technieken van sociale participatie en project management
● Je bent in staat autonoom de nodige stappen te nemen om samen met alle andere stakeholders tot een beslissing te komen
● Naast flexibel en proactief ben je verbinder die vlot met alle betrokkenen binnen onze organisatie kan samenwerken en netwerken uitbouwt
● Je bent aandachtig naar onze vrijwilligers toe, hebt oog voor de actualiteit binnen de organisatie
● Het avond- en weekendwerk die bij deze functie horen schrikken jou niet af
Conditions
Voltijds contract van onbepaalde duur.
In deze rol heb je de kans om belangrijke verbeteringen door te voeren in een domein dat voor vele mensen een groot verschil kan maken. Je komt terecht in een warm team, met fijne en ervaren collega's. Maar er is meer. Want wie dat wil, kan hier heel wat kansen grijpen. We bieden je tal van opleidingen en ontwikkelingsmogelijkheden. Je krijgt de ruimte om initiatieven te nemen. En je werkt mee aan uitdagende projecten. Wees er maar zeker van dat je nooit ter plaatse zult blijven trappelen. Zodat je als CM-collega al snel maar één conclusie zal kunnen trekken: Bij ons leeft het.
Employeur
La Mutualité Chrétienne
Lieu de travail
Schaarbeek
Contrat
COD 100%
Profil
Master
Date ultime pour postuler
Non précisée
Sauvegarder
Pour sauvegarder cette offre, connectez-vous !
Newsletter quotidienne
Recevez chaque soir dans votre boîte mail notre newsletter avec toutes les offres publiées durant la journée.

Désinscription possible à tout moment via un lien compris dans la newsletter. Aucune autre utilisation faite de votre adresse email.