De jobsite voor social profit
Geef zin aan uw professionele leven
die goed bij u passen !
Privacycharter


De tevredenheid van onze gebruikers is een fundamentele waarde bij Alterjob. Daarbij staat het respectvol verzamelen, verwerken en opslaan van persoonsgegevens centraal.

We hebben deze pagina bijgewerkt met betrekking tot de privacy van onze gebruikers als onderdeel van de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming (GDPR) van toepassing sinds mei 2018.
Gegevensverzameling
We Verzamelen geen gegevens zonder de uitdrukkelijke toestemming van onze gebruikers. De gegevens die via onze diensten worden verzameld, op een toegestane en altijd gerechtvaardigde manier, dienen strikt voor het goed functioneren van de betreffende diensten.

Voor u, sollicitant, zijn de verzamelde gegevens:

- de keuze van uw taal van gebruik op onze site, om u deze bij voorrang voor te stellen tijdens uw volgende bezoek (FR of NL)
- trefwoorden om uw e-mailalerts in te stellen, als u ervoor kiest om deze service te gebruiken
- uw favoriete jobaanbiedingen, als u hebt besloten om een ​​snelle en gecentraliseerde toegang te behouden tot de vacatures die u het meest interesseren

Deze gegevens worden alleen verzameld als de kandidaat besluit zich te registreren op Alterjob ten einde gebruik te maken van een of meer van diens diensten. De niet-geregistreerde bezoeker is niet onderworpen aan enige gegevensverzameling.

We verzamelen geen browsegeschiedenis of bezoekersgeschiedenis, we betrachten op geen enkele manier onze bezoekers te profileren.

Voor werkgevers zijn de verzamelde gegevens:

- de keuze van uw taal van gebruik van onze site, om u deze bij voorrang voor te stellen tijdens uw volgende bezoek (FR of NL)
- jobaanbiedingen door u of door ons ingebracht
- anonieme statistieken over het raadplegen van uw jobaanbiedingen
- informatie die toegangsbeheer naar het dashboard mogelijk maakt
- data en tijden van inloggen, inbrengen of wijzigen van jobaanbiedingen
- factuurgegevens en factureringsgeschiedenis

We gebruiken deze kandidaat- of werkgeversgegevens nooit voor marketingdoeleinden, noch voor onze eigen behoeften, noch voor die van partners of klanten. Alterjob verspreidt geen nieuwsbrief om de verdiensten van zijn diensten aan te prijzen, enkel functionele mails met betrekking tot de activiteiten van gebruikers op onze site: het zoeken naar vacatures en kandidaten.

Alterjob maakt geen gebruik van profilering om de ene advertentie voorrang te geven op een andere: we maken geen reclame. Geen banners, geen Google-advertenties, geen commerciële berichten. We publiceren alleen job- en opleidingsaanbiedingen. We leven niet van de reclame voor derden: we worden betaald door werkgevers om hun vacatures te publiceren, en daar blijft het bij.

De verwerking van uw gegevens
Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van de diensten die wij aanbieden. We gebruiken ze niet, in onze eigen naam of voor rekening van derden, voor commerciële of marketingdoeleinden.

Sollitanten

Uw gegevens kunnen op elk gewenst moment permanent worden gewijzigd of verwijderd via uw dashboard. U kunt uw voorkeuren aanpassen in termen van frequentie van het ontvangen van jobalerts, die u kiest te ontvangen op basis van bepaalde zoektermen.

Werkgevers:

Uw gegevens kunnen op elk gewenst moment worden gewijzigd via uw dashboard. Ze kunnen op eenvoudig verzoek, te versturen naar het adres contact@alterjob.be, worden verwijderd volgens een beveiligingsprotocol om te controleren of u degene bent die het account beheert dat moet worden verwijderd. U kunt ook gebruik maken van de overdraagbaarheid van uw gegevens door een excelexport van uw publicatie- en factureringsgeschiedenis aan te vragen.

Opslag van uw gegevens

Uw gegevens worden opgeslagen bij onze host, Planethoster, die alle garanties biedt die wij eisen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Het hoofdkantoor van PlanetHoster bevindt zich op 4416 Rue Louis B. Mayer, Laval, QUEBEC H7P 0G1, Canada.